Інжиніринг

Інженерна справа це поєднання в собі професіоналізму інженерів та гнучкість менеджерів. Саме ці ключові критерії закладено у команді наших фахівців. Кожен проект, за який ми беремося – унікальний у нього є свої потреби, конкретні вимоги, побажання, послідовність реалізації, контрольні точки та багато іншого залежно від клієнта, кінцевих користувачів, сфери бізнесу та навіть країни. Ми це знаємо і за це любимо свою роботу ще сильніше.

Потрібна консультація чи є питання? Зв’яжіться з нами

Написати

Створення нового та модернізація існуючого виробничого процесу, створення налагодженого циклу виготовлення продукції – завдання, вирішення яких неможливе без кваліфікованих інженерно-консультаційних послуг. Послуги інжинірингу розпочинаються з розробки на першій стадії основних технічних, економічних та естетичних показників, виконання яких сприяє забезпеченню високої якості виробу. У межах другої стадії здійснюється розробка принципових схем, 3D-моделей визначальних вузлів, необхідні отримання достатнього уявлення щодо проектованого вироби. Третя стадія полягає у опрацюванні твердотільної тривимірної моделі та виконанні технічної документації, що сприяє виготовленню дослідного зразка.

У більшості випадків, кінцевий споживач не задумується про те, яким чином функціонує конкретний пристрій. Для нього суттєвими є функціональність приладу та його зовнішній вигляд. Споживача рідко цікавить, скільки часу та які ресурси потрібно для виготовлення виробу, а також наскільки трудомісткий процес виробництва. Це, безсумнівно, більше стосується виробника, ніж споживача.

PDMI надає повний комплекс інжинірингових та консультаційних послуг, спрямованих на створення техніко-економічних проектів, вибудовування чітких рекомендацій по організації виробництва. Умовно, інжинірінгові послуги можна поділити на три цикли:

  • передпроектні послуги – дослідження ринку та конкурентів, пошук оптимальних технічних та економічних рішень проекту, погодження з замовником;
  • проектні послуги – проектування, підготовка до реалізації проекту, розрахунки кошторису, оцінка технічних та виробничих ризиків, реалізація проекту;
  • послуги післяпроектного характеру, рекомендації з експлуатації та обслуговування, рекомендації по постачальникам, супроводження виробництва, виготовлення документація тощо.

Основною відмінністю інжинірингу від звичайного проектування є комплексний підхід до здійснення проектів. Часто завдання, пов’язані з реалізацією проекту, вимагають знання та використання високотехнологічних рішень, доступних на ринку, а також створення нових технологій, що виникають у процесі розробок.

Ми не займаємося розробкою генпланів, інженерних споруд та переобладнання виробництва нас не стосуються. Так як у цьому випадку під цими термінами мається на увазі комплекс заходів щодо проектування та масштабного будівництва інженерних об’єктів. У нашому випадку ми можемо говорити про комплексний інжиніринг як комплекс заходів для реалізації завдання, пов’язаного з розробкою конкретного виробу. У процесі розробки необхідно враховувати і умови експлуатації виробу, щоб підвищити, а не знизити його корисні якості, зручність користувача, ремонтопридатність, спосіб вбудовування обладнання в технологічний ланцюжок на існуючому виробництві і т.д.

ПОСЛУГИ:

Передпроектний аналіз:

  • Ретельний аналіз вашого запиту, ідеї, завдання
  • Аналіз ринку, суміжних пропозицій на ринку, конкурентів, замовників по всіх регіонах
  • Пошук, пропозиція оптимального рішення чи варіантів рішень для вибору під ваш запит, ідею.
  • Виходимо на фінальне рішення через розрахунок собівартості: розробки, виготовлення, впровадження

Розробка:

  • Конструювання в 3D будь-яких типів конструкцій з металів та пластику
  • Проектування електричних схем, таблиць з’єднання, монтажних схем
  • Проектування блоків електроніки
  • Проведення будь-яких розрахунків: теплові розрахунки, розрахунки на міцність, електромагнітні розрахунки
  • Розробка 2D технічної документації (креслення, моделі для верстатів з ЧПУ, перенесення креслень з паперового формату до електронного)
  • Проектування технологічної документації
  • Проектування експлуатаційної документації
  • Фінальний розрахунок вартості виробу
  • Підбір комплектуючих та постачальників з різних регіонів з урахуванням усіх електричних та технічних параметрів
  • Підбір виробничих майданчиків, верстатів та технологій

Інжиніринг

Бізнес-консалтінг

Організація менеджменту

Продуктовий дизайн

Заповніть форму