Продуктовий дизайн

Продуктовий дизайн – це не просто модна абривіатура UX/UI, це процес створення продуктів, який включає цифрові засоби, дизайн досвіду взаємодії та фізичні продукти. Успішний продуктовий дизайн відповідає потребам бізнесу та користувачів. Його основна задача збільшити попит на продукт за рахунок реальної користі для користувача. Наша команда очолює процес створення продуктового дизайну, починаючи від задумки і завершуючи реалізацією.

Потрібна консультація чи є питання? Зв’яжіться з нами

Написати

Продуктовий дизайн – це процес створення та вдосконалення виробів або продуктів з урахуванням їхнього функціонального призначення, ергономіки, візуального вигляду та споживчих властивостей. Промисловий дизайн охоплює різноманітні аспекти людського життя, включаючи безліч предметів, з якими ми взаємодіємо. Головна мета продуктового дизайну – розробка продуктів, які б не лише виконували свої завдання функціонально, але й були зручними для користування, естетично привабливими і конкурентоспроможними на ринку. Продуктовий дизайн важливий для створення якісних та конкурентоспроможних продуктів, які задовольняють потреби споживачів і при цьому відповідають вимогам ефективності, безпеки та естетичної привабливості.

В PDMI, продуктовий дизайн включає в себе аналіз потреб споживачів, розробку концепцій, прототипування, вибір матеріалів, технічний дизайн, та забезпечення виробництва. На всіх етапах роботи, наші дизайнери тісно взаємодіють з інженерами це дозволяє отримати матеріальне втілення концепції, засноване на сучасних промислових технологіях.

Важливо зазначити, що іноді дизайн готового продукту впливає на функціонування не менше ніж розробка програмно-апаратної частини. Тому не рекомендується розділяти ці два ступені та передавати на реалізацію різним підрядникам. При роз’єднанні процесів інжинірінгу та продуктового дизайну, доволі часто виникає необхідність повертати процес проектування продукта на попередні фази. PDMI підходить комплексно до вирішення потреб клієнта, ми поєднали у нашій команді фахівців з дизайн-мисленням, навичками чіткої комунікації, глибокої аналітики та вирішенням проблем.

Послуги:

  • Розробка графічного дизайну продукту;
  • Розробка HMI;
  • Розробка брендбука;
  • Розробка дизайну під робочу документацію у стилі продукту;
  • Розробка шаблонів під презентацію, каталог, брошури, візитки тощо;
  • Розробка маркування логотипу під різні матеріали.

Інжиніринг

Бізнес-консалтінг

Організація менеджменту

Продуктовий дизайн

Заповніть форму